otherhealth.com  

Go Back   otherhealth.com > Homeopathy > International > Dutch - Nederlands

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 20th September 2004, 08:25 AM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Netherlands
Posts: 4
RRia is on a distinguished road
Exclamation Huidproblemen

Hoi Allemaal,
Als je in de hele familielijn van een golden retriever huidproblemn op ziet komen, voornamelijk een zoete doordringende geur, krabben en sommige kleine abcesjes,
Met welk middel begin ik dan te behandelen?
Die van mij, uit hetzelfde nest, heeft nu een paar eczeemachtige plekjes op de borst tussen de poten. De haren kun je verwijderen en daar zit dan een grijze vette afscheiding aan. de huid zelf is roze, niet warm of ontstoken. Ovaal ringvormig plekken.
Alle honden beginnen rond de leeftijd van twee jaar. Die van mij ruikt ook al, maar alleen onder de oren. Een van haar broers heb ik al in januari behandeld met sulfur. De rest is naar de DA geweest. Ik verwacht ze binnenkort allemaal bij mij op de stoep.
Kan iemand me hierin raden?
Groetjes en vast bedankt Ria
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 7th October 2004, 11:13 PM
William Pardaan
Guest
 
Posts: n/a
Default huidproblemen

Grijze vette huid + sterk ruiken/stinken is Psorinum (nosode) C6, 2x per dag 1 dosis, gedurende 5-10 dagen tot verbetering. W.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 8th October 2004, 10:59 AM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Netherlands
Posts: 4
RRia is on a distinguished road
Thumbs up

Dank je wel William,

Wij hebben alleen een Psorinum complex, dus het zou voor mij toch Medorrhin Gastreu worden? Ik was benieuwd of je nu een andere aanpak start omdat je weet dat het al uit de de familie komt.
Omdat ik dacht dat ik geen reactie meer zou krijgen,heb ik intussen een behandeling voor eczeem ingezet. Calcerea Carbonicum D30 met Berberis D3 voor twee maanden enz./Om eens te zien wat dat doet op de huid/.
De plekjes op de borst zijn weg, maar nu heeft ze er 1 op de rechtervoorpoot. Ik kom heel veel Goldens tegen met dezelfde plek op dezelfde poot.
In dit geval is het wat dikker van structuur. Een grijze ovale plek met een soort van puistje maar niet rood en geen ontsteking. De geur blijft en de haren worden wat viezig om te voelen. Het voelt net aan alsof ze onder het stof zitten.(geen meel). Huidlotion van Prodier op de plek maakt geen verschil, dat had ik al geprobeerd.
Ze gaat niet in het water en eet en drinkt gewoon. Ze wil het liefst de hele dag in de tuin liggen en als je haar der gang laat gaan, blijft ze ook in de regen buiten.
Groetjes Ria en Jozey
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 8th October 2004, 02:36 PM
William Pardaan
Guest
 
Posts: n/a
Default huidproblemen

Ik kom hier verder nooit. Gewoon toeval dus ! W.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are OnAll times are GMT. The time now is 11:12 PM.The information contained on OtherHealth.com arises by way of discussion between contributors and should not be treated as a substitute for the advice provided by your own personal physician or other health care professional. None of the contributions on this site are an endorsement by the site owners of any particular product, or a recommendation as to how to treat any particular disease or health-related condition. If you suspect you have a disease or health-related condition of any kind, you should contact your own health care professional immediately. Please read the BB Rules for further details.
Please consult personally with your own health care professional before starting any diet, exercise, supplementation or medication program.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2005-2012 otherhealth.com
For books in the UK visit our sister site Dealpond.com

SEO by vBSEO 3.3.2